L'exconsellera de Salut Marina Geli, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio"
L'exconsellera de Salut Marina Geli, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio"
Barcelona

Geli demandarà també la cadena de televisió pels insults d'un tertulià

La consellera de Salut, Marina Geli, ha avançat que la demanda contra un tertulià que la va insultar per una campanya sobre salut sexual s'ampliarà a la cadena de televisió. Durant una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Geli ha mostrat l'escrit de la demanda que la Generalitat presentarà contra el tertulià Eduardo García Serrano i que s'ampliarà de manera subsidiària a Intereconomía.

Actualitzat
Marina Geli ha anunciat l'ampliació de la demanda l'endemà de valorar, arran dels insults rebuts, que "a Espanya hi ha un retrocés en la llibertat sexual".

Píndola abortiva fins a les 7 setmanes


D'altra banda, la consellera ha confirmat que els centres d'atenció primària catalans subministraran la píndola abortiva RU-486 durant les set primeres setmanes de gestació.

La sanitat catalana dispensarà aquesta píndola abortiva per a les embarassades de fins a 7 setmanes en el marc hospitalari i en la mateixa línia que ho fan altres països com França, Suècia i Àustria. Segons la consellera Geli, és una decisió ferma i per tant "aviat presentarem un projecte que serà gradual".
Anar al contingut