Barcelona

Laporta felicita Rosell, que l'emplaça a trobar-se i parlar

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, va felicitar Sandro Rosell després que es conegués la seva aclaparadora victòria, donant peu a una de les fotografies de la jornada. Els dos examics i excompanys a la directiva blaugrana es van abraçar ahir a la nit quan es van trobar a les instal·lacions del Camp Nou. Laporta el va saludar i el va felicitar; Sandro va agrair-li el gest i va emplaçar-lo a parlar l'endemà, un cop passada l'allau d'emocions de la jornada electoral.

Actualitzat
Tots dos compartiran durant quinze dies la presidència del Barça, Rosell com a president electe i Laporta com a president sortint, però encara amb plenes funcions per decidir, entre altres coses, fitxatges, com el del desitjat Cesc.

Així doncs, Sandro Rosell i Joan Laporta compartiran la presidència del Futbol Club Barcelona fins al 30 de juny. L'endemà, 1 de juliol, Rosell iniciarà els seus sis anys de mandat i posarà el punt final al "laportisme". En les eleccions d'ahir, Sandro Rosell va arrasar, amb 35.000 vots.


Anar al contingut