Barcelona

Jaume Roures assegura que Woody Allen no tornarà a rodar a Barcelona

Ara sí, ara no. Primer, el productor de la pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona", Jaume Roures, va dir que Woody Allen no tornaria a rodar a la capital catalana. Divendres passat, hores abans d'estrenar-la al Festival de Cinema de Canes, el director nord-americà va afirmar a un grup de periodistes que li agradaria tornar a filmar a Espanya, sobretot a Barcelona. I, aquest dilluns, Jaume Roures ha reafirmat que Allen no repetirà rodatge a Barcelona, però no descarta que ho faci en una altra ciutat d'Espanya.

Actualitzat

Jaume Roures creu que Woody Allen podria treballar de nou en alguna ciutat espanyola, però "en principi" descarta la capital catalana.

En una entrevista aquest dilluns a Rac-1, Roures ha comentat: "No vaig dir que Woody n'acabés fart (del rodatge a Barcelona). Qui en va acabar fart va ser un servidor, i un servidor és el productor de les pròximes tres pel·lícules de Woody Allen, i aquestes difícilment es faran aquí."

Roures també ha revelat que intentarà que "Vicky Cristina Barcelona" vagi a Sant Sebastià el 18 de setembre, i que el 19 o 20 se'n faci la presentació" a Barcelona. El productor ha dit: "Busquem un lloc que no sigui un cinema, (un lloc) que sigui una mica especial. Vindrà tot l'equip i això ho volem aprofitar." Jaume Roures ha donat per segura la presència de Javier Bardem i Scarlett Johansson. De Penélope Cruz ha explicat que està rodant i que s'esforçaran perquè també pugui venir.

"Vicky Cristina Barcelona" es podrà veure a les sales de cinema a partir de la segona quinzena d'agost.

Anar al contingut