Barcelona

Responsables de Método 3 van treure documentació de les oficines la setmana passada, segons TV3

Milers d'informes estan immobilitzats per la policia a l'agència Método 3 després de l'escorcoll -tants que de moment els analitzaran allà mateix-, però podrien no ser-hi tots, segons ha pogut saber TV3. Els 4 detinguts podrien declarar avui davant del jutge.

RedaccióActualitzat
Milers d'informes estan immobilitzats per la policia a l'agència Método 3 després de l'escorcoll d'aquest dimarts, però podrien no ser-hi tots. Segons ha pogut saber TV3, responsables de l'agència de detectius haurien estat entrant i sortint de les oficines durant la setmana passada i se n'haurien endut informes i més documentació, coincidint amb l'esclat del cas dels espionatges, que els situa a l'ull de l'huracà.

No és fins aquest dilluns que el jutge ordena les detencions del director i tres extreballadors de l'agència, però el cas va esclatar just una setmana abans, quan diversos diaris van publicar que Sánchez-Camacho i Victòria Álvarez van dinar en un restaurant de Barcelona el 2010 i que la conversa la va enregistrar l'agència de detectius.

Els quatre detinguts podrien declarar avui davant del jutge i mentrestant, la policia afronta una feina ingent, la revisió de tota la documentació confiscada a l'agència de detectius. La decisió d'actuar "in situ" l'ha pres el jutjat i el motiu és el volum de documents confiscats; i és que "dóna per omplir fins a deu furgonetes", segons fonts policials. L'objectiu principal dels agents és trobar el llibre de registres de l'agència, on constaria qui va encarregar l'espionatge. Però, segons algunes informacions, el llibre s'hauria perdut arran d'una inundació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut