Caracas

El govern veneçolà diu que Chávez encara té insuficiència respiratòria per una "infecció pulmonar greu"

Ho assegura el govern veneçolà a través d'un comunicat en què que la situació de Chávez requereix un "estricte compliment del tractament mèdic". El text també denuncia una "guerra psicològica en l'entramat mediàtic transnacional que ha desfermant l'estat de salut del cap de l'estat amb la finalitat de desestabilitzar el país".

RedaccióActualitzat
El president de Veneçuela, Hugo Chávez, té una insuficiència respiratòria causada per una "infecció pulmonar greu", segons un ministre del seu executiu. Ho assegura el govern veneçolà a través d'un comunicat en què s'afirma que la situació de Chávez requereix un "estricte compliment del tractament mèdic". El president veneçolà és a l'Havana, recuperant-se de la quarta operació a què s'ha sotmès per tractar-se d'un càncer.

El text també denuncia una "guerra psicològica en l'entramat mediàtic transnacional que ha desfermant l'estat de salut del cap de l'estat amb la finalitat de desestabilitzar el país".

El comunicat oficial arriba després que el successor de Chávez, Nicolás Maduro, va assegurar que el president tornarà "més aviat que tard". El líder bolivarià hauria de prendre possessió del càrrec de president d'aquí sis dies, però cada cop sembla més difícil que ho pugui fer. És per això que l'oposició vol saber què passarà si Chávez no pot tornar. Mentrestant, cada cop són més els rumors sobre divisions internes en el chavisme.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut