Los Angeles

Troben morta la cantant Whitney Houston en un hotel de Beverly Hills

La cantant nord-americana Witney Houston ha mort als 48 anys en un hotel de Beverly Hills, a Los Angeles, on s'allotjava per participar en la gala dels premis Grammy. Les causes de la mort encara són un misteri. La policia que ho investiga diu que a l'habitació de l'hotel no hi havia signes de violència. Els mitjans nord-americans apunten que tampoc hi havia rastre de drogues il·legals, però sí de medicaments.

RedaccióActualitzat
El món de la música entona amb llàgrimes un "I will always love you" per Whitney Houston. La cantant i actriu ha mort als 48 anys en un hotel de Beverly Hills, just unes hores abans de la seva cita més estimada, els premis Grammy.

La policia ha trobat el cos de la cantant a l'hotel Beverly Hillton al voltant de la una de la matinada. Houston era a Los Angeles per actuar en una festa prèvia a la celebració de la 50a edició dels premis Grammy.

Sense poder reanimar-la

De moment no ha transcendit la causa de la mort, però els mitjans nord-americans ja publiquen detalls de les últimes hores de vida de la cantant. La policia ha confirmat que a l'habitació no hi havia cap signe de violència. Segons el diari "Los Angeles Times" un equip d'emergències l'ha intentat reanimar, però no hi ha pogut fer res.

El portal de rumors "TMZ" assegura que a l'habitació de l'hotel no s'hi ha trobat cap substància il·legal, tot i que sí que hi havia medicaments. El lloc web, que no cita les fonts, apunta que Houston podria haver mort ofegada a la banyera, tot i que matisa que quan han arribat els equips d'emergència el cos de la cantant ja no era a l'aigua.

La veu apagada per l'addicció

Whitney Houston deixa darrere seu una carrera plena d'èxits, esquitxada per moments foscos. La cantant va passar en poc temps de ser considerada la diva del pop a haver de sotmetre's a tractaments de desintoxicació. Els últims anys de la seva vida van estar marcats per l'addicció a les drogues. El 2009 semblava que s'havia rehabilitat i havia reprès la seva carrera, però va recaure.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut