Futbol

Vestits a mida per a la plantilla blaugrana de cara a la nova temporada

José Manuel Pinto, sempre molt actiu a les xarxes socials, ha compartit amb els seus seguidors de Twitter una foto d'ell mateix i de Javier Mascherano emprovant-se els nous vestits que lluiran de cara a la propera temporada. Els fa una empresa portuguesa i els jugadors els portaran en viatges i actes oficials del club.

Actualitzat
José Manel Pinto, sempre molt actiu en les xarxes socials, ha compartit amb els seus seguidors de Twitter una foto d'ell mateix i Javier Mascherano emprovant-se els nous vestits que lluiran de cara a la propera temporada.

La nova línia, dissenyada per la marca que vesteix els jugadors de totes les seccions blaugrana des de l'any passat, es caracteritza per l'americana de tall creuat i color blau marí a conjunt amb els pantalons i el blau cel de la camisa. Designada amb el nom d'Official FCBarcelona Suits Supplier, aquesta nova col·lecció serà la que lluiran els esportistes del Barça en desplaçaments i actes oficials del club.

Moez Sacoor, propietari de la marca portuguesa que ha dissenyat la nova col·lecció, ha acudit personalment a la ciutat esportiva blaugrana per prendre les mides als jugadors, tal com veiem a la fotografia compartida pel segon porter del Barça.
Anar al contingut