Meritxell Soler, guanyadora en categoria femenina, ha reeditat el seu triomf del 2022
Meritxell Soler, guanyadora en categoria femenina, ha reeditat el seu triomf del 2022
atletisme

Rècord de participació a la Cursa d'El Corte Inglés més ràpida

Younes Kniya, Pablo Salaverría i Meritxell Soler són els noms d'una edició que destinarà la recaptació a la lluita contra l'ELA

Redacció Esport3Actualitzat

33.000 atletes han participat aquest matí en l'edició número 44a de la Cursa d'El Corte Inglés, rècord de participació de la prova en època de postpandèmia. En categoria masculina, la victòria ha estat per al marroquí Younes Kniya, amb un temps de 28 minuts i 47 segons, nou rècord de la prova.

Qui quedarà registrat com a guanyador, però, serà el segon classificat, Pablo Salaverría, perquè Kniya no està inscrit a la Federació Catalana, condició per als corredors professionals, sinó a l'andalusa. Tot i això, l'organització mantindrà el premi econòmic reservat al vencedor per al nord-africà, que també ha pujat al lloc més alt del podi.

El podi en categoria masculina, amb Kniya a l'esglaó més alt

En categoria femenina, el triomf ha estat per a l'atleta manresana Meritxell Soler, amb un crono de 32 minuts i 39 segons. Soler, que participarà en la prova de marató dels pròxims Jocs de París, repeteix una victòria que ja va aconseguir el 2022.

Unzué reitera la seva demanda als polítics

La recaptació d'aquesta edició es destinarà a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls. Abans de la sortida, Juan Carlos Unzué reiterava la seva demanda a la classe política: "L'administració s'ha de posar les piles. La investigació és la clau per lluitar contra aquestes malalties."

Anar al contingut