Busquets i Cristiano durant un Madrid-Barça de la temporada 2014-15
Busquets i Cristiano durant un Madrid-Barça de la temporada 2014-15
Futbol

Quin exculer hi ha darrere de l'Al-Nassr, el ric projecte que vol ajuntar Cristiano i Busquets?

El club de Riad s'ha situat en primera plana amb els seus intents de seducció de cracs veterans

Redacció Esport3Actualitzat

Prenent exemple dels veïns qatarians, l'Aràbia Saudita vol organitzar el Mundial del 2030. Mentrestant, han començat invertint generosament en el futbol des de la mateixa monarquia. El millor exemple d'això és l'equip propietat del príncep Faisal bin Turki, l'Al-Nassr.

El club de Riad s'ha situat a la primera plana de l'actualitat amb les seves maniobres de seducció de cracs veterans. L'intent més mediàtic i el fitxatge més a prop de fructificar és el de Cristiano Ronaldo. Els petrodòlars poden convèncer un davanter portuguès que, rescindit al Manchester United i relegat a la suplència al Mundial, ha entrat al crepuscle de la seva carrera.

El proper contracte de CR7 podria ser faraònic. S'ha parlat de 200 milions per temporada, xifres que criden l'atenció de qualsevol crac veterà que busqui una última experiència. Sergio Busquets, sense anar més lluny, seria l'últim a ser temptat amb una oferta estratosfèrica per fitxar aquest mateix mercat d'hivern, segons explica Mundo Deportivo. El de Badia, però, es planteja renovar amb el seu equip i seguir competint a l'elit. És exactament el mateix cas que el de N'Golo Kanté, a prop de rebutjar l'oferiment saudita per signar la seva continuïtat a Stanford Bridge.

Qui ja forma part de l'ambiciós projecte de l'Al-Nassr és l'entrenador francès Rudi Garcia (ex OM, OL i Roma), el porter colombià David Ospina o el central càntabre Álvaro González. Per alguna cosa es comença. Els darrers rumors apunten que, de cara al curs vinent, l'experico podria comptar amb la competència de Sergio Ramos, que al juny acaba contracte amb el PSG.

Vucevic, l'exblaugrana que mou els fils (esportiu) de l'Al-Nassr

L'Al-Nassr, finançat pel fons sobirà saudita Public Investment Fun, propietari també del Newcastle United, té un exculer a la direcció esportiva. Goran Vucevic, migcampista que va alternar el filial amb algunes aparicions al Barça de Johan Cruyff, posa la mirada tècnica als somnis del projecte des de les oficines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Vucevic (@gvucevic)

L'octubre del 2021 el croat de 51 anys va deixar de ser "vistaire" del club blaugrana per unir-se a l'Al-Nassr. Ara espera que també ho faci algun cromo enlluernador.

Anar al contingut