Cristiano Ronaldo tanca la seva etapa al Manchester United (Reuters)
Futbol

El Manchester United es desprèn de Cristiano Ronaldo

Divorci entre el club anglès i el crac portuguès, que no jugarà contra el Barça a la Lliga Europa

Redacció Esport3Actualitzat

El divorci total es veia a venir i s'ha fet efectiu aquest dimarts, poc abans que la selecció portuguesa entri en competició al Mundial. Cristiano Ronaldo ja no és jugador del Manchester United i és lliure de buscar-se un nou equip. Així es resol una situació límit arran d'unes declaracions incendiàries del jugador de Madeira contra la directiva del club i contra el tècnic, Erik ten Hag.

 

 

"Cristiano Ronaldo deixa el Manchester United després d'un acord mutu i amb efecte immediat. El club li dona les gràcies per la seva immensa contribució en les seves dues etapes a Old Trafford"

 

El club no ha donat detalls de l'operació, però se suposa que CR7, de 37 anys, ha renunciat a cobrar la fitxa fins a final de l'any, i el club, per la seva banda, accedeix a donar-li la carta de llibertat sense demanar cap compensació econòmica per vendre'l. A partir d'ara, cal veure cap a on dirigirà el 5 Pilotes d'Or el seu futur. És el pròxim culebró.

Una de les primeres conseqüències d'aquest final d'etapa afecta el Barça, ja que l'equip blaugrana és el pròxim rival del United a la Lliga Europa, a partir del pròxim mes de febrer.

Cristiano Ronaldo tanca la seva segona etapa al Manchester United amb 54 partits jugats i 27 gols, però sense haver pogut contribuir a portar més títols a les vitrines d'Old Trafford.

Concentrat amb la selecció portuguesa, Cristiano Ronaldo ha fet una breu valoració de la situació: 

"M'estimo el Manchester United i els seus aficionats, això no canviarà mai. Però sento que aquest és el moment idoni per buscar un nou repte".  

 

Anar al contingut