Albert Luque, director esportiu de l'RFEF (Europa Press)
Albert Luque, exdirector esportiu de l'RFEF (Europa Press)
Futbol

La RFEF acomiada Albert Luque com a director esportiu

L'exfutbolista estava apartat del càrrec pel cas Rubiales i l'organisme presidit per Pedro Rocha ha decidit prescindir dels seus serveis

Agència EFEActualitzat

Pedro Rocha, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha acomiadat Albert Luque com a director esportiu d'aquest organisme, segons confirma l'Agència EFE.

Albert Luque estava apartat del càrrec a causa del procediment judicial pel cas Rubiales, pel petó no consentit i les coaccions a la futbolista Jennifer Hermoso després de la final del Mundial 2023.

Per aquest mateix cas també s'ha acomiadat Rubén Rivera, director del màrqueting de l'organisme. Així mateix, han estat acomiadats Pedro González Segura, fins ara responsable dels serveis jurídics de l'entitat, i José Javier Jiménez "Jota", del departament de Recursos Humans. Tots dos, afectats pel 'cas Brody', que al·ludeix a suposades irregularitats en contractes vinculats a la RFEF dels darrers cinc anys del mandat de l'expresident de la federació Luis Rubiales.

La federació ha intentat contactar amb ells directament, però en alguns casos ha hagut de fer la notificació als interessats per burofax.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut