Manolo González en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Elx
Manolo González en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Elx
Espanyol

Manolo González: "Són partits a vida o mort"

El tècnic de l'Espanyol ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge contra l'Sporting

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol es troba en la fase decisiva de la temporada. Queden cinc partits i són quarts a quatre punts de l'ascens directe. Aquest diumenge, a Cornellà, jugaran contra l'Sporting, rival que està en setena posició, a cinc punts dels blanc-i-blaus i lluitant per disputar el play-off d'ascens a Primera. Manolo González, entrenador perico, ha sortit a roda de premsa prèvia de l'important partit.

"Són cinc partits de Lliga transcendentals, tant és el rival. Són partits a vida o mort. Sabem que són finals", ha assegurat el tècnic.

A causa de la importància del partit ha dit que ha de donar "seguretat als jugadors". També ha valorat la feina de l'Sporting:

"Són un equip amb jugadors de nivell a la part de dalt. Gent que ataca bé l'espai, poden córrer a camp obert, a nivell combinatiu tenen coses molt bones. Tenen moltes virtuts, molt bon treball i un gran entrenador.".

Amb González, els resultats a Cornellà no són bons. Dos empats i una victòria. El tècnic ha enviat un missatge a l'afició:

"Per nosaltres són importants, són el punt d'unió nostre, el factor diferencial del club. Cada dia han estat amb l'equip, ens han ajudat a casa i fora. Que les notes les posin al final."

Preguntat per si s'ha d'exigir més, l'entrenador ho té clar, per assolir l'objectiu és necessari fer un pas endavant i, per començar, guanyar diumenge.

"Ens hem d'exigir més tots. És el moment de fer un pas endavant, de pressionar molt més encara. Diumenge, sortir a mossegar i a guanyar el partit sí o sí", ha dit González.

Els lesionats

Nico Melamed i Sergi Gómez són dubte de cara a diumenge. González ha comentat que demà decidiran en els dos casos. El que està clar és que no volen prendre riscos. Per altra banda, Pol Lozano, que es va lesionar la setmana passada contra l'Elx, estarà "unes tres setmanes de baixa".

 

Anar al contingut