Cristian Ubón va guanyar aquest diumenge amb El Barrio la primera edició de la Kings League (@KingsLeague)
Futbol

Malestar del Sants amb un jugador per plantar l'equip per la Kings League

El president de l'entitat ha criticat la "falta de compromís" d'un dels seus futbolistes

Redacció Esport3Actualitzat

El fenomen de la Kings League, que ha culminat la primera edició aquest diumenge amb un èxit de públic i audiència al Camp Nou, ha comportat també un problema per al futbol català, que ha vist com alguns futbolistes posen la competició de Piqué per davant del seu club.

 

El president del Sants, Joan Forcadell, ha explicat aquest dilluns al programa "Què t'hi jugues?" de la Cadena Ser que un dels seus jugadors, Cristian Ubón, va avisar amb poques hores d'antelació que no jugaria el partit del Sants contra el Vilafranca de diumenge al matí per disputar a la tarda la final four del Camp Nou.

"La situació amb el Cristian ha estat molt correcta fins aquest dissabte al vespre. Quan va sortir això de la Kings League, ell va demanar permís i l'hi vam concedir, sempre que tingués en compte i prioritzés el Sants, perquè si hi havia algun partit que coincidia en horari prioritzés el Sants. Aquesta és la condició que li vam posar, i el jugador s'havia comportat perfectament, compaginant els nostres partits al matí amb la Kings League a la tarda. El que passa, i aquí ha vingut el problema, és que aquest divendres va demanar permís per jugar la semifinal, i l'hi vam coincidir, conscients que diumenge tenia partit amb nosaltres, que jugàvem a Vilafranca un partit molt important per al club, perquè som en posicions de descens i jugàvem contra un rival directe. Ell va enviar un missatge a l'entrenador dissabte comunicant que no vindria a jugar el partit perquè per a ell era una oportunitat jugar al Camp Nou davant de tanta gent"

"Podria haver fet com altres vegades, tranquil·lament, venir a jugar el partit amb el Sants al matí i, a la tarda, anar al Camp Nou. Ara tenim un problema sobre la taula i a veure com el solucionem."

"El Sants és qui li ha donat l'oportunitat d'arribar a jugar a Tercera RFEF, tenir un nivell i anar a fer unes proves a la Kings League perquè l'hagin agafat."

El president del Sants ha dit que comprèn el jugador, però creu que ha estat una falta de respecte per al club: "No ens ha agradat la falta de compromís de cara al club i als seus companys de vestidor". "Haurem de veure ara... Ens haurem de reunir --amb la junta directiva-- i veure quina decisió prenem", ha sentenciat.

El conflicte amb el futbol català

Fa unes setmanes, el mateix Sants ja va expulsar un futbolista per entrenar amb un dels seus equips sense permís, una situació que s'ha donat també en altres clubs catalans. Durant l'entrevista a la Cadena SER, Forcadell s'ha mostrat molt preocupat amb l'afectació de la Kings League sobre el futbol català.

"Com a entitat hem de defensar els nostres interessos i els del futbol català. Està molt bé que muntin aquestes competicions, i tots els seguidors que tenen. Ningú sabia que hi hauria aquestes previsions, però això se n'està anant de les mans. Amb aquestes idees també hauríem d'ajudar una mica el futbol base de tots els clubs. Ara ja parlen d'una lliga femenina, de nois més joves... No tindrem nois per al futbol base? Tots voldran sortir per la tele? No sé fins a quin punt afectarà al futbol de tota la vida i de l'aprenentatge."

El dirigent ha posat en valor la feina de clubs com el seu i creu que a partir d'ara hauran d'actuar diferent.

"Si això torna a passar, tots els clubs ja funcionarem d'una altra manera. Però aquest any ens ha passat amb la temporada ja iniciada i ens ha agafat amb les mans lligades."

 

ARXIVAT A:
Kings League
Anar al contingut