Una de les capitanes, Marta Torrejón, penja la medalla a la lesionada Mapi León
Una de les capitanes, Marta Torrejón, penja la medalla a la lesionada Mapi León
barça

Les jugadores del Barça es prenen amb ironia el nou protocol d'autoservei de medalles de la federació

La versió 2024 del protocol, posat en pràctica en la final de Copa del Rei, consisteix a donar unes bosses amb les medalles a cada equip perquè se les col·loquin

Redacció Esport3Actualitzat

Torna a ser notícia una entrega de medalles en una competició organitzada per la Federació Espanyola de Futbol. La imatge de la vergonya viscuda a la Supercopa d'Espanya 2023 que també va enfrontar el Barça i la Reial Societat, ha estat el primer que ha vingut al cap de les aficionades quan en acabar la final de la Copa de la Reina d'aquest dissabte han descobert el nou protocol d'entrega de metalls de la RFEF.

A diferència de fa un any i mig, quan les futbolistes van haver de recollir les medalles directament d'una taula de plàstic al camp de Mèrida, la versió 2024 del protocol federatiu consisteix a donar unes bosses a cada equip perquè se les col·loquin. Ja es va posar en pràctica a la final masculina disputada a La Cartuja per l'Athletic Club i el Mallorca, si bé en l'edició d'enguany de la Supercopa el president Pedro Rocha va baixar a la gespa per penjar les medalles a les esportistes.

La situació no ha agafat per sorpresa les campiones blaugranes, quan han vist com representants de la RFEF els deixaven dues bosses amb les medalles perquè se les repartissin elles mateixes. El mateix ha passat al bàndol basc.

Una de les capitanes, Patri Guijarro, ha organitzat una cerimònia per atorgar les medalles a les seves companyes. Un protocol improvisat que les jugadores s'han pres amb ironia.  

L'autoservei només ha tingut una absència: la capitana Alèxia Putellas, que en aquell moment recollia el trofeu a la llotja d'autoritats. En el seu cas, la medalla li ha penjat el membre de l'estructura de l'equip Domènec Guasch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Mira el resum del Barça-Reial Societat, la final de la Copa de la Reina (8-0)

Anar al contingut