Granollers i Zeballos, amb el trofeu
Granollers i Zeballos, amb el trofeu (EFE)
Tenis

Marcel Granollers i Horacio Zeballos guanyen els dobles del Masters 1000 de Roma

La parella, la número 1 del món de dobles masculins al rànquing ATP, s'ha imposat a la final a Arévalo i Pavic per un doble 6 a 2

Redacció Esport3Actualitzat

La parella formada pel barceloní Marcel Granollers i l'argentí Horacio Zeballos ha passat per sobre del salvadorenc Marcelo Arévalo i el croat Mate Pavic, als quals han guanyat aquest diumenge en dos sets, per un doble 6-2, per tornar a guanyar el Masters 1.000 de Roma.

Després que van haver de renunciar a Madrid per lesió de Zeballos, en el seu retorn a Roma, no han tingut rival en tot el torneig i, de fet, no han cedit ni un sol set en tots els partits que han jugat.

Aquesta era la seva setena final de Masters 1000 com a parella i han augmentat el seu balanç de victòries-derrotes a 6-1. Han estat campions al Canadà 2019, Roma 2020, Madrid 2021, Cincinnati 2021 i Shanghai 2023.

A més, en accedir a les semifinals del torneig, Granollers i Zeballo van assolir el número 1 mundial. Amb la corona al rànquing ATP i al Fòrum Itàlic, arribaran com a favorits a Roland Garros i amb la confiança pels núvols després d'un torneig perfecte a la terra batuda italiana.
 


 

El duet celebra la victòria a Roma (EFE)
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut