Bordalás crida des de la banda de Mendizorrotza durant el partit de dissabte
Bordalás crida des de la banda de Mendizorrotza durant el partit de dissabte (EFE)
futbol

El primer àrbitre que s'ha atipat del Getafe de Bordalás: "Fins als ous"

El tècnic d'Alacant, que va estar a punt d'arribar a les mans amb un membre del cos tècnic de l'Alabès, denuncia les paraules del col·legiat

Redacció Esport3Actualitzat

Sort que era l'únic partit avançat de la penúltima jornada sota el pretext que cap dels dos equips s'hi jugaven res. Lluny de ser una celebració conjunta per la permanència assolida, l'Alabès-Getafe de dissabte es va convertir en un dels partits més tensos del tram final de Lliga.

L'enfrontament, que va acabar amb victòria local, va ser calent, però el veritable clímax va arribar quan l'àrbitre Figueroa Vázquez va enviar els jugadors als vestidors. En aquell moment, l'inefable tècnic dels madrilenys, José Bordalás, va estar a un pas d'arribar a les mans amb un membre de l'staff dels bascos. La conseqüència de retrets previs. Amb aquest nervi al cos, l'entrenador d'Alacant es va presentar davant dels mitjans per oferir una entrevista postpartit en què va disparar en totes direccions.

Qui més va rebre, l'àrbitre andalús. Gràcies a Bordalás, sabem que Figueroa Vázquez és el primer àrbitre que s'ha atipat del joc de contacte, en ocasions al límit del reglament, que practica el Getafe. L'alacantí va denunciar que aquest col·legiat sent una especial aversió cap a ells:

"En acabar el partit i entrar al vestidor, l'àrbitre ha donat un cop de porta i ha dit: 'Estic fins als ous d'aguantar aquest equip'. Per als àrbitres no hi ha sanció, és clar. Sempre ens passa amb aquest àrbitre, no ens passa amb cap altre. La falta de Benavidez a Luis Milla és de vermella. El VAR ha hagut d'entrar en aquesta jugada. El VAR hi és per a aquest tipus de jugades. Si arriba a passar al revés, segur que sí que hi ha vermella. Haurem d'esperar que li trenquin la tíbia i el peroné perquè treguin la vermella."

Bordalás també va denunciar que la grada de Mendizorrotza va fer càntics en què desitjava la mort de Greenwood. El curs vinent el Getafe viurà la seva vintena temporada a la màxima categoria, des d'aquella primera vegada de la 2004-05.

Mira el resum de l'Alabès-Getafe (1-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut