Futbol

El Barrio aconsegueix la victòria en la primera edició de la Kings League

L'equip presidit per Adri Contreras s'ha imposat en la gran final als Aniquiladores per un clar 3-0

Redacció Esport3Actualitzat

L'Spotify Camp Nou ha viscut un ambient de luxe aquest diumenge amb més de 92.000 aficionats que han viscut en directe la primera edició de la final four de la Kings League. La bogeria s'ha desfermat a primera hora de la tarda, amb una calorosa rebuda als protagonistes de la competició.

La primera semifinal s'ha decidit a la tanda de shootouts després d'un vibrant partit entre els Aniquiladores i Los Troncos. El conjunt presidit per Juan Guarnizo ha estat el primer finalista i s'ha enfrontat a El Barrio, d'Adri Contreras, que ha superat a la semifinal un dels grans favorits al títol, els Saiyans. 

A la gran final, El Barrio ha agafat avantatge al marcador molt aviat. El president Contreras ha convertit un penal al primer minut i poc després el seu equip ha fet el segon, que ha deixat molt tocat els Aniquiladores. A la segona part, els de Juan Guarnizo ho han seguit provant, però no han pogut retallar diferències i El Barrio ha fet la sentència a dos minuts per al final per convertir-se en el primer campió de la Kings League.


Catifa vermella i espectacle

La jornada ha estat plena de sorpreses i molt espectacle, amb actuacions musicals al més pur estil Super Bowl. Lali Espósito i Tiago PZK han fet ballar els aficionats, mentre que alguns dels millors freestylers d'Espanya han donat ritme a la tarda.

Tots els presidents dels equips participants en la Kings League han passat per la catifa vermella a l'arribada a l'Spotify Camp Nou. Tots s'han mostrat impressionats pel gran ambient que hi ha hagut a l'estadi del FC Barcelona. 

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut