Aquests són els mallots dels set equips convidats a la pròxima edició de la Volta. (Foto: @VoltaCatalunya)
Ciclisme

L'Europcar i el Caja Rural, entre els set equips de categoria continental convidats a la Volta a Catalunya

L'Europcar (França), Caja Rural (Espanya), Team Colòmbia (Colòmbia), Cofidis (França), Bretagne-Seche Environnemente (França), Wanty-Groupe Gobert (Bèlgica) i CCC Sprandi Polkowice (Polònia) s'uniran als 17 conjunts de la categoria World Tour

Actualitzat

L'organització de la Volta a Catalunya ha confirmat aquest dijous els set equips de la categoria UCI Professional Continental que, en condició de convidats, prendran la sortida en la 95a edició de la ronda catalana, entre els quals destaquen el Caja Rural, el Team Colòmbia i el quadre francès Europcar.

La pròxima edició de la carrera, que donarà el tret de sortida el 23 de març, comptarà amb la participació de set equips continentals que se sumaran als 17 conjunts de la categoria World Tour. Es tracten de l'Europcar (França), Caja Rural (Espanya), Team Colòmbia (Colòmbia), Cofidis (França), Bretagne-Seche Environnemente (França), Wanty-Groupe Gobert (Bèlgica) i CCC Sprandi Polkowice (Polònia).

Així, un total de 24 equips, dos d'ells espanyols (Movistar i Caja Rural), prendran la sortida de la Volta, el vigent guanyador de la qual és el català Joaquim 'Purito' Rodríguez, de l'equip rus Katusha.

Anar al contingut