Messi i PSG, relació tensa
Messi i PSG, relació tensa (Reuters)
Futbol

Les disculpes de Messi no fan efecte: el PSG el deixa fora de la convocatòria

Malgrat demanar perdó als seus companys i al PSG, el club no l'ha convocat per al partit contra el Troyes

Redacció Esport3Actualitzat

Dinou jugadors convocats per al partit entre el PSG i el Troyes i no hi és Messi. L'absència de l'argentí a un entrenament per atendre un compromís publicitari a l'Aràbia Saudita ha calat fort al club parisenc, que finalment ha deixat fora de la llista l'exblaugrana.

Les disculpes que Messi va fer aquest divendres no han tingut l'efecte esperat, i el jugador estarà de moment fora de la dinàmica de l'equip.

Alguns mitjans francesos ja van avançar que el PSG suspendria Messi de sou i feina dues setmanes.

En el vídeo en què demana perdó als seus companys i al PSG, l'astre argentí va assegurar que estava a l'espera del que el club decidís.

El pas en ferm que ha fet ha estat deixar-lo fora del pròxim partit, tot i l'última derrota contra el Lorient i tenir només cinc punts d'avantatge amb el Marsella.

Si el PSG no aixeca el seu càstig, Messi es perdria el partit contra l'Ajaccio el 13 de maig, i podria reaparèixer el 21 d'aquest mes davant l'Auxerre. Seria l'antepenúltima jornada d'un campionat que podria estar ja sentenciat per als parisencs.

Seguidors del PSG protesten contra la suspensió de Messi
Seguidors del PSG protesten contra la suspensió de Messi (EFE)

Mascherano, al costat de Messi

La tensió dels últims dies entre el PSG i Messi ha fet que l'entorn de l'argentí surti en la seva defensa. Com Javier Mascherano, excompany al Barça i a la selecció argentina, que ha estat clar en una entrevista a D Sports:

"Fa 10 anys cap aficionat parisenc s'hauria imaginat que podia tenir al seu equip el millor de la història. I en lloc d'agradar-los, s'han passat aquests dos anys criticant-lo."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut