Actualitat blaugrana

Laporta envia un missatge clar al mercat: Eto'o no està en venda

El Barça ha venut Giuly a la Roma per tres milions d'euros més incentius en les tres temporades que el jugador cors s'estarà a la capital italiana. Avui arriba a Barcelona Gabi Milito, que demà passarà la revisió mèdica i després serà presentat. Milito és l'últim reforç d'un Barça que no pensa desprendre's de cap de les seves figures. Joan Laporta va declarar intransferible Samuel Eto'o davant l'interès que el Milan ha mostrat pel camerunès. Al campus del diari "Sport", el president blaugrana també va evitar fer safareig i es va mostrar convençut que el rendiment esportiu d'Henry no es veurà afectat per la seva recent separació.

Actualitzat
Eto'o no està a la venda

Avui arriba Gabi Milito i no s'espera un nou fitxatge si no hi ha una baixa sonada. El president del Barça, Joan Laporta, no ha amagat la satisfacció pel disseny de la plantilla de l'any que ve i ha tornat a enviar el missatge al mercat: Eto'o no està en venda.

Laporta ha insistit, a més, que el camerunès serà un dels jugadors referència per a la pròxima temporada. I enmig del debat sobre si els quatre cracs, Eto'o, Ronaldinho, Messi i Henry, poden jugar junts, el president ha reconegut que té ganes de veure'ls al mateix equip ben aviat.

Joan Laporta va participar en la firma del conveni de col·laboració amb la Grama per a l'explotació del planter fins a l'any 2010. A la tarda, en el campus del diari "Sport", a l'INEF de Montjuïc, Laporta va dir que el seu equip no serà com el Madrid dels "galàctics".

Per la seva banda, Frank Rijkaard ja és a Barcelona i s'ha vist amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain, per començar la preparació del treball per al cap de setmana. El Barça, a més, espera començar la competició oficial amb alguna de les nacionalitzacions pendents ja resolta. Estan avançades les d'Eto'o i Ronaldinho, però la primera a caure serà la de Giovanni dos Santos. El mexicà deixarà de ser extracomunitari abans que comenci la Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut