Futbol

La revenda s'instal·la als voltants del Camp Nou quan falten tres dies per al clàssic

Falten tres dies per al clàssic i tothom vibra ja amb el Barça-Madrid. Ningú no es vol perdre aquest partit, tot i que no tots hi cabran en un Camp Nou que estarà ple a vessar. Els que es dediquen a la revenda es freguen les mans. Un clàssic de cada clàssic. Faran l'agost al novembre. El Barça ha obert aquest divendres el termini de venda d'entrades reservat als socis sense abonament. El problema és que només es poden adquirir les localitats que alliberin els abonats. I el cas és que n'alliberen ben poques. Aquest matí s'ha col·lapsat la web del club. Un símptoma que hi ha una demanda milionària per una oferta insignificant. Això també es tradueix al carrer. El negoci de la revenda ja estava instal·lat als voltants del Camp Nou.

Actualitzat
Vistos els pocs seients que els abonats del Camp Nou alliberen per al clàssic contra el Madrid, el mercat negre ja funciona a ple rendiment. Encara falten tres dies, però els revenedors ja ronden pels voltants de les taquilles de l'estadi buscant compradors disposats a pagar el que sigui necesssari per no perdre's el duel de dilluns.

La xifra que demanen multiplica per cinc el preu oficial, i s'espera que, amb la gran demanda que hi ha, encara augmenti més. Els més impacients per aconseguir una localitat ja han arribat a pagar fins a 3.000 euros per una entrada. A internet, es multipliquen els anuncis oferint entrades i esperant fer un autèntic agost a costa del clàssic. De moment, l'única via oficial per aconseguir localitats és a través de la xarxa. A les taquilles, no se'n ven ni una.

Zapatero aposta pel Barça

Qui no tindria problemes per veure el partit al Camp Nou, i en el millor seient, és el president del govern espanyol. Però José Luis Rodríguez Zapatero ja ha descartat la seva presència a la llotja. Això sí, en declaracions a RAC1, s'ha volgut mullar en la porra del clàssic. Aposta clarament pel Barça i defensa Guardiola i Messi per davant de Mourinho i Cristiano.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut