Futbol

Televisió de Catalunya es bolcarà en el clàssic amb una programació especial

Televisió de Catalunya farà dilluns que ve un ampli seguiment del Barça-Reial Madrid a través de TV3, el 33 i el canal en proves Esport 3, que dedicarà al matx prop de 16 hores de programació, a partir de les 9.30 hores del matí. El seguiment s'estendrà al llarg de la jornada amb una programació especial que completarà la que oferiran els "Telenotícies" de TV3 (que presentaran des del Camp Nou la informació esportiva) i les rodes informatives del canal 3/24.

Actualitzat
Al migdia, a partir de la una, els canals 33 i Esport 3 oferiran una primera edició del programa "Esport club" de 90 minuts de durada, amb connexions amb l'hotel de concentració del Madrid; amb el dinar de directives, que tindrà lloc al Reial Club de Tenis Barcelona; amb el Camp Nou, i amb tots els punts d'interès. La presentació d'aquesta edició anirà a càrrec de Pere Bosch i Francesc Sòria.

A la tarda, a partir de les 18.50, s'emetrà per TV3 i per Esport 3 una segona edició del programa "Esport club" de 120 minuts de durada. Al llarg d'aquest temps es tornarà a connectar amb l'hotel de concentració de l'equip madridista i s'emetran imatges del recorregut de l'equip fins al Camp Nou. La presentació d'aquesta segona edició d'"Esport club" anirà a càrrec de Xavier Valls, Bernat Soler i Pichi Alonso.

Esport 3: el clàssic vist pels seguidors i pels tertulians

Al vespre, a partir de les 20.52 i mentre s'estigui disputant el matx, el canal Esport 3 oferirà l'espai d'entreteniment "El clàssic en colors". Acabat el partit, començarà "La tertúlia". Seran dues maneres diferents de veure el partit: la dels seguidors i la dels tertulians, amb la presentació de Lluís Canut.

"El clàssic en colors" reunirà al plató quatre convidats: l'entrenador de futbol Jaume Creixell, l'actor Julià Davis i els aficionats Gonzalo de Melo, blaugrana, i Carlos Blanco, madridista. Tots plegats seguiran el partit, mentre que també es faran connexions amb diferents punts de Barcelona per saber l'ambient que hi ha entorn del partit.

I a la nit, a partir de les 22.45 i després d'acabat el matx disputat al Camp Nou, TV3 i Esport 3 oferiran una àmplia informació del que hagi estat el partit, en una nova edició d'"Esport club" que s'allargarà fins a la una de la matinada, amb "El vestidor", on hi haurà imatges, opinions i anàlisis del joc a través del sistema virtual estrenat aquesta temporada.

Per acabar la jornada, arribarà "La tertúlia", un espai que serà el primer assaig d'"Efectivament", el nou programa de tertúlia que Esport 3 estrenarà al mes de gener. Els tertulians del dilluns 29 seran l'entrenador John Benjamin Toshack, l'exjugador del Barça Hristo Stòitxkov i el periodista Enric Bañeres.

Anar al contingut