Els jugadors del Girona, celebrant amb una rua l'ascens de fa dues temporades
Girona

El Girona ja té data per a la rua que tancarà una temporada inoblidable

L'afició està citada el diumenge 26 a partir de les 5 de la tarda. La comitiva sortirà de Montilivi i acabarà a la Copa, on hi haurà concerts

Redacció Esport3Actualitzat

Acabi com acabi la temporada, el Girona la celebrarà com cal: amb una rua pels carrers de la ciutat. Club i ajuntament ja n'han acordat la data. Serà diumenge 26 de maig, amb participació dels jugadors i l'staff tècnic, encapçalat per Míchel Sánchez. 

La Festa del Girona, coorganitzada pel club i Estrella Damm, un dels patrocinadors oficials de l'entitat, arrencarà a les 17:30 hores amb l'inici de la rua des de l'estadi de Montilivi i amb parada a l'Ajuntament de Girona. La desfilada posarà rumb després cap al parc de la Devesa, a la zona de La Copa. Allà hi haurà una sèrie de concerts, de les 7 de la tarda a les 10 de la nit, amb les actuacions d'Els que Faltaband, Els Catarres i Mon DJ.

Quan falten dues jornades, el Girona s'ha assegurat la seva participació a la Champions -sempre que s'ajusti als requisits de la UEFA- i podria ser subcampió de Lliga. Una fita històrica en tot just la seva quarta temporada a la màxima categoria del futbol estatal. 


 

Anar al contingut