barça

La pancarta de Laporta reneix a Las Vegas amb un nou missatge al Madrid

La façana de l'hotel del Barça s'ha il·luminat per projectar l'eslògan més famós de la ciutat del joc

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta torna a recórrer a una pancarta gegant per enviar un missatge al Reial Madrid. Ara en mode pancarta lumínica i a Las Vegas, la segona parada de la gira nord-americana del Barça i ciutat que el cap de setmana viurà el clàssic de pretemporada. 48 hores abans del partit, la façana de leds de l'hotel Palms, on s'allotja l'expedició blaugrana, s'ha il·luminat per mostrar el president culer fent-se seu l'eslògan més famós de la ciutat del joc.

"Però tranquils, merengues, el que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas"

Una manera original d'ambientar un partit que es jugarà en un capital de Nevada amb temperatures extremes.

El desembre del 2020 va ser la capital d'Espanya la que va despertar amb una lona de 50 metres amb la imatge de Laporta i el missatge "Ganas de volver a veros", i va ser el cop d'efecte que va decantar a favor seu les eleccions a la presidència. Com en aquella ocasió, darrere de l'acció hi ha el publicista Lluís Carrasco.

A la pancarta lumínica de Las Vegas també s'hi projecta la imatge de Xavi Hernández amb el reclam "Si a Las Vegas s'hi ve a jugar, jugarem" o els valors del club ("compromís, respecte, esforç, integració") acompanyats de les cares de diverses de les estrelles de l'equip. Tots els missatges es van repetint en català i anglès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut