José Luis Escañuela i Gala León posen junts davant els mitjans de comunicació (Foto: EFE)
José Luis Escañuela i Gala León posen junts davant els mitjans de comunicació (Foto: EFE)
Tenis

La Federació Espanyola dóna suport a la capitana de la Copa Davis, Gala León, en la seva última batalla amb els tenistes

La destitució de Xavi Segura, responsable durant 15 anys de les cordes de les raquetes de l'equip espanyol de la Copa Davis, va provocar una reacció dels tenistes. La Federació Espanyola ha donat el seu suport a la decisió de la capitana de l'equip, Gala León

Actualitzat

La Reial Federació Espanyola de Tenis ha manifestat aquest diumenge el seu suport a la capitana de l'equip de Copa Davis, Gala León. El comunicat de la federació arriba després que la destitució de Xavi Segura, encarregat de cuidar les cordes de les raquetes de l'equip, hagi provocat una resposta irada dels tenistes a les xarxes socials.

En una nota de tres punts, la federació, que presideix José Luis Escañuela, reitera el seu suport a Gala León i afirma que, "tal com va passar amb els anteriors capitans, Albert Costa, Àlex Corretja i Carles Moyà", la capitana té "total autonomia esportiva per disposar de les eines necessàries per a la consecució dels seus objectius".

En el tercer i últim punt, la RFET assegura que "no té notícies en aquest moment que l'equip tècnic estigui tancat". La pròxima eliminatòria de la Copa Davis per a Espanya serà a Rússia entre el 17 i 19 de juliol, en el camí per tornar al Grup Mundial. L'ambient no sembla el millor per afrontar aquesta cita.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut