Juli Giner (@juliginerrock)
Juli Giner (@juliginerrock)
Boxa

Juli Giner es proclama campió d'Europa del pes superploma

El català ha imposat la força dels seus cops en el combat contra el campió Romain Jacob, un boxejador invicte fins aquest moment

Actualitzat

Juli Giner s'ha proclamat campió d'Europa del pes superploma després de guanyar per KO tècnic l'anterior campió, el francès Romain Jacob. El de Premià, doble campió d'Espanya i campió de la Unió Europea, acredita una trajectòria de 17 victòries, un nul i una derrota. Per Jacob, la desfeta de dimarts a Boulogne-sur-Mer (Calais) va ser la primera de la seva carrera professional després de 23 combats guanyats.

Jacob combatia a casa, amb el suport del seu públic, fet que no va aturar en cap moment Giner. El campió va optar per una tàctica conservadora, contrarestada per la velocitat i potència dels cops de l'aspirant. En el quart assalt, el francès ja es va veure en problemes. En el sisè, la mà esquerra del català el va impactar amb contundència i, finalment, en el vuitè, l'àrbitre va aturar la baralla, pactada a 12 assalts. Un cop d'esquerra seguit de dos de dreta consecutius havien deixat Jacob fora de combat.

Anar al contingut