Barça

Hi haurà moció de censura contra la directiva del Barça en superar-se les 16.521 firmes vàlides

La mesa de la moció supera les 16.521 firmes vàlides que es requerien per engegar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta

Actualitzat

L'alt número de firmes recollides -20.587- ja permetia suposar el que s'ha acabat confirmant aquest dimecres: hi haurà moció de censura contra la directiva del Futbol Club Barcelona. La mesa de la moció ha confirmat que se supera el número de firmes vàlides requerides: 16.521. A partir d'ara s'activa el calendari del procés, mentre la mesa acaba de validar totes les paperetes signades. 

La xifra de firmes vàlides al tancament del recompte d'aquest dimecres és de 18.090. La mesa disposava de 10 dies per recomptar les firmes i no ha calgut esgotar el termini per comprovar que la iniciativa impulsada per Jordi Farré i diverses plataformes de l'entorn blaugrana acompliria el primer objectiu: forçar una moció de censura que permetrà als socis del Barça pronunciar-se sobre l'actual directiva del Barça i donar per bona la seva gestió o donar-la per acabada i facilitar un canvi al capdavant del club.   

 

Anar al contingut