Felix Gall, tercer líder de la Volta a Suïssa (EFE)
Ciclisme

Felix Gall sorprèn els favorits i es posa líder del Tour de Suïssa

Nou canvi de guió al Tour de Suïssa. L'austríac Felix Gall, que ahir va ser segon darrere de Mattias Skjelmose, s'ha situat líder després de guanyar en solitari la segona etapa de muntanya, amb final a Leukerbad

Arcadi AlibésActualitzat

Un atac llunyà de Felix Gall a la quarta etapa del Tour de Suïssa li ha permès aconseguir la victòria i situar-se líder de la general. L'austríac tenia més d'un minut perdut des de la contrarellotge inicial i potser per això la resta de favorits l'han deixat marxar. De mica en mica, però, ha anat augmentant la diferència i ha coronat el coll de Dorben, a menys de 4 km de l'arribada, amb gairebé un minut i mig.

Al final, el grup dels favorits li ha retallat una mica la diferència i Remco Evenepoel, que havia tingut problemes durant la pujada, ha ocupat la segona plaça a un minut i dos segons. El líder, Mattias Skjelmose, ha estat tercer, però ha perdut el mallot groc per dos segons respecte a Gall, que demà afrontarà la cinquena etapa en primera posició. És una altra etapa de muntanya, amb un coll de categoria especial molt a prop de la línia d'arribada.

Anar al contingut