Remco Evenepoel ha dedicat la victòria a la memòria de Gino Mäder
Ciclisme

Evenepoel guanya per Gino Mäder

Remco Evenepoel ha guanyat en solitari la penúltima etapa de la Volta a Suïssa i ha dedicat la victòria a la memòria de Gino Mäder, el corredor suís que va perdre la vida després de la caiguda soferta en la sisena etapa. La prova es decidirà en la contarellotge d'aquest diumenge

Arcadi AlibésActualitzat

La penúltima etapa del Tour de Suïssa s'ha disputat amb la baixa de 37 corredors, que han decidit retirar-se en senyal de dol per la mort de Gino Mäder. D'acord amb els equips, l'organització ha decidit que els temps per a la classificació general s'agafarien a 25 km de la línia d'arribada i que no hi hauria cap mena de bonificació.

Els corredors han anat tots junts fins a aquell punt i aleshores ha començat la lluita per la victòria d'etapa. Aprofitant un coll de tercera categoria, l'equip de Van Aert ha intentat descartar els altres velocistes, però no comptaven amb l'atac impressionant del campió del món, Remco Evenepoel, que ha marxat tot sol fins a l'arribada. El belga ha entrat assenyalant el cel, dedicant la victòria a la memòria de Gino Mäder.

Aquest Tour de Suïssa es decidirà en la contrarellotge final, en què Mattias Skjelmose defensarà el liderat davant de Felix Gall, Juan Ayuso i Remco Evenepoel, que continua a 46 segons perquè la victòria d'avui no li ha comportat cap guany a la classificació general.

Anar al contingut