Futbol

Eusebio: "Estem fent les coses bé i això ens està donant resultats"

El tècnic del Girona s'ha mostrat molt satisfet amb l'actuació dels seus jugadors i pel bon moment de l'equip

Actualitzat

Eusebio s'ha mostrat molt content amb la victòria del seu equip davant l'Espanyol i ha explicat que el Girona "ha vingut a buscar els tres punts" i els ha aconseguit:

L'inici ha sigut molt important, perquè ens hem posat al davant i amb dos gols de diferència hem aguantat i defensat bé. Sabíem que la segona part es podia fer llarga si no teníem una mica més la pilota i, després de l'1 a 2, el partit estava allà. Hem aguantat, hem fet el tercer gol i l'equip ha fet un molt bon partit. Hem vingut a buscar els tres punts i ho hem aconseguit.

El Girona, amb aquest triomf, es situa en setena posició en la classificació amb 20 punts. El tècnic de l'equip gironí ha valorat molt positivament l'actuació dels seus jugadors i s'ha mostrat convençut de "seguir sumant punts per arribar a l'objectiu":

És la confirmació que estem fent les coses bé i que això ens està donant resultats. Hem fet tot el que estava en la nostra mà per merèixer la victòria i al final ha caigut de la nostra part. Sabem quines són les nostres virtuts i les hem d'explotar al màxim a través de la feina i el compromís de tots. Hem de seguir treballant amb la mateixa humilitat per seguir sumant punts per arribar al nostre objectiu.

A més, Eusebio també ha parlat de l'autor dels dos primers gols del Girona i "pichichi" de la Lliga, Christian Stuani:

Christian és molt intel·ligent, sap el que l'equip necessita en cada moment i quines són les seves virtuts. Sap que s'ha de barallar amb centrals que són expeditius i ha d'intentar quedar-se amb la pilota, aguantar, jugar de cara i arribar a la rematada amb l'eficàcia que ell ho fa. El partit: després dels dos gols i la targeta, s'havia de controlar les accions i no caure en un error i ho ha fet amb la intel·ligència que ell mostra sempre.

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut