Mattias Skjelmose creuant la meta primer (EFE)
Ciclisme

Etapa i liderat per a Mattias Skjelmose al Tour de Suïssa

El jove corredor danès Mattias Skjelmose és el nou líder del Tour de Suïssa després d'imposar-se a l'arribada a Villars-sur-Ollon, en la primera etapa de muntanya de la prova

Arcadi AlibésActualitzat

L'arribada dels Alps ha capgirat del tot la classificació del Tour de Suïssa. Com era preveure, Stefan Küng no ha aguantat i ha cedit el liderat, però l'etapa també ha servit per veure que Wout Van Aert no està per disputar la general i que Remco Evenepoel no està encara en el seu millor moment, després d'abandonar per covid el Giro d'Itàlia.

L'etapa se l'han jugada dos joves escaladors ja prou contrastats com són Mattias Skjelmose i Felix Gall. En els metres finals, el corredor del Trek ha estat superior i s'ha adjudicat la victòria amb tres segons d'avantatge sobre Gall. Juan Ayuso ha estat tercer, a 12 segons, mentre que Remco Evenepoel n'ha cedit 21.

En la general, Skjelmose és el nou líder amb 17 segons de marge sobre Evenepoel, però tot pot canviar demà, amb una nova etapa de muntanya en què s'ha de superar el coll de Dorben a 3,7 km de l'arribada.

Anar al contingut