Futbol

MERCAT TANCAT: Tots els moviments d'una jornada frenètica

Es tanca la finestra d'incorporacions per a la temporada 2022-2023

Redacció Esport3Actualitzat

El compte enrere ha començat. Avui, dijous, a les 23.59 h, es tanca el mercat de fitxatges d'estiu de la temporada 2022-2023, un mercat que promet donar sorpreses fins a l'últim moment.

L'Espanyol vol 'Kiki' Kouyaté, del Metz

Un Espanyol a la desesperada busca tancar una incorporació in extremis abans del tancament del mercat. Es tracta del central malià Aboubakar 'Kiki' Kouyaté, del Metz. Un futbolista de 25 anys i 1'92 cm de la Ligue2 que pot ser l'alternativa al mexicà César Montes. Sense poder col·locar RDT, l'Espanyol faria realitat el fitxatge via cessió amb una opció de compra obligatòria. 

Arthur Melo signa amb el Liverpool

El Liverpool ja ha fet oficial l'arribada del brasiler Arthur Melo a Anfield. El migcampista surt de la Juventus --club amb què va fitxar en sortir del Barça-- cedit fins a finals de temporada, després de dues temporades a la Serie A, on ha disputat 63 partits.

"Estic molt, molt feliç d'estar aquí vestint aquesta gran samarreta amb aquesta famosa insígnia que representa tant en el futbol mundial, és un somni".

Mojica ja és 'groguet'

El Vila-real ha fet oficial l'arribada de Johan Mojica per 5,5 milions d'euros. D'aquesta manera, els semifinalistes de la Champions League reforcen la banda esquerra, una prioritat després de la sortida de Pervis Estupiñán. El jugador, ja inscrit a la Lliga, tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb els seus antics companys aquest mateix cap de setmana a la quarta jornada del campionat.

El PSG confirma l'arribada de Carlos Soler

Després de 18 anys vestint la samarreta del València, Carlos Soler abandona el club de la seva vida. El migcampista signa fins al 2027 amb el Paris Saint Germain, després que l'equip francès i el conjunt 'ché' hagin arribat a un acord pel traspàs de Soler. Format a les categories inferiors del València, debutava amb el primer equip l'any 2016 en un partit contra la Reial Societat i, fins ara, ha disputat 215 partits oficials amb l'equip que ara dirigeix Gattuso. Carlos Soler enceta així una nova etapa fora de LaLiga.

"Estic molt feliç! És una nova aventura en la meva carrera, i em sento molt orgullós i emocionat de començar a treballar amb els meus companys, conèixer-los i donar-ho tot per aquesta samarreta. El dimarts juguem el nostre primer partit de Champions al Parc dels Prínceps, i aquesta serà una oportunitat per a mi. Estic segur que serà una gran festa per a tots i per a l'afició".

Ilaix Moriba torna a València

El València ja té substitut per a Carlos Soler. L'exblaugrana Ilaix Moriba és l'escollit gràcies a una nova cessió del Leipzig. L'ex del Barça sumarà una altra cessió a l'equip de Mestalla després de saber de primera mà que no tindrà oportunitats al Red Bull Leipzig. Ilaix Moriba estava cridat a ser un fenomen mundial vestint de blaugrana, però la seva progressió s'ha estancat.

Els agents de Marcos Alonso, a les oficines del Barça

Aquest dijous també s'hauria de resoldre el traspàs d'Aubameyang al Chelsea --el davanter gabonès agafa aquesta tarda un avió cap a Londres-- i l'arribada del lateral esquerre Marcos Alonso, procedent també del club londinenc. Els seus agents han tornat a passar per la ciutat esportiva blaugrana. Per cert, són els mateixos representants de Pjanic, a qui també s'estaria buscant una sortida.

Braithwaite passa revisió mèdica per a l'Espanyol

A l'espera de desvincular-se del Barça, el davanter Martin Braithwaite està passant revisió mèdica a la Clínica Corachán, la qual cosa indica que les negociacions entre el danès i l'Espanyol estan força avançades. La seva incorporació seria independent de la sortida de Raúl de Tomás.

Sergiño Dest vola cap a Milà

El lateral nord-americà Sergiño Dest ha agafat un avió amb destí a Milà per tancar la cessió amb el Milan. L'acord seria per una temporada, fins al juny del 2022, amb una opció de compra --no obligatòria-- de 20 milions d'euros. El lateral, de 21 anys, busca a Itàlia els minuts que no ha tingut al Camp Nou

El Getafe fa oficial l'arribada de Munir

Sevilla i Getafe han arribat a un acord pel traspàs de Munir El Haddadi al club madrileny. El jugador de 26 anys tanca una etapa de tres anys i mig al conjunt sevillista, en què ha disputat 113 partits oficials amb l'equip i ha marcat 25 gols. Format a les categories inferiors del Barça, l'internacional marroquí ha jugat en equips com l'Alabès o el València

El PSG cedeix Leandro Paredes a la Juventus

La Juventus ha fet oficial l'arribada de Leandro Paredes a l'equip que dirigeix Massimiliano Allegri. L'argentí surt cedit del PSG, on va arribar l'any 2019 procedent del Zenit, i jugarà a l'equip italià durant una temporada. No és el primer cop que el futbolista, de 28 anys, milita a la Serie A: en el passat va jugar a la Roma i a l'Empoli. Ara a la Juventus es retrobarà amb Ángel Di María, company de selecció i, fins al juliol, d'equip al PSG.

Pere Pons fitxa per l'AEK Làrnaca

L'exjugador del Girona Pere Pons fitxa per l'AEK Làrnaca de la Lliga xipriota. El migcampista ha jugat els darrers tres anys a l'Alabès.

Álvaro Fernández, a l'Espanyol

El club blanc-i-blau ha anunciat la incorporació del porter de l'Osca Álvaro Fernández. Amb aquesta cessió fins a final de temporada amb opció de compra, Diego Martínez ja té dos porters de garanties amb la dupla Fernández-Lecomte.

Contratemps per al Sevilla

L'Ajax fa marxa enrere en el fitxatge de Lucas Ocampos, del Sevilla, quan ja tenia un acord tancat per 20 milions d'euros amb el club andalús. L'extrem argentí va agafar un vol privat amb la seva família per desplaçar-se fins a Amsterdam, però la junta de control econòmic del club neerlandès ha desestimat l'operació. El jugador continua a la capital holandesa en espera de resoldre el seu futur, ara mateix tota una incertesa. Així s'acomiadava Ocampos dels aficionats sevillistes des de l'aeroport de Sevilla.

Fabián Ruiz fitxa pel PSG

El París Saint-Germain ha anunciat el fitxatge de Fabián Ruiz, provinent del Nàpols italià, per 23 milions d'euros. El migcampista signa per 5 temporades, fins al 2027. Reforça, encara més, la medul·lar de l'equip parisenc, que ja disposa de jugadors de qualitat com Marco Verratti, Renato Sánchez, Danilo Pereira o Vitinha. El jugador sevillà havia sonat en diverses ocasions per a equips com el Barça o el Reial Madrid, però finalment ha estat l'equip de la ciutat de la llum qui s'ha endut la partida.

Anar al contingut