FUTBOL

Els dos gols de Messi amb l'Inter Miami en la seva estrena com a titular

L'Inter Miami aconsegueix la golejada més àmplia de la seva història

Redacció Esport3Actualitzat

Messi ha marcat dos gols i ha donat una assistència en la seva estrena com a titular amb l'Inter Miami. L'equip rosa ha guanyat per 4 a 0 l'Atlanta United en el segon partit de la fase de grups de la Leagues Cup dels Estats Units d'Amèrica i ha aconseguit el marcador més folgat de la vida del club de Florida.

Des del moment que l'entrenador de l'Inter Miami, el també exblaugrana Tata Martino, havia anunciat que Messi i Busquets gaudirien de més minuts en el segon partit del campionat, l'expectació del matx va augmentar de forma exponencial. I ningú no ha sortit decebut del RV PNK Stadium. En el minut 8, Bussi fa una passada que supera la defensa per dalt i deixa Messi encarat cap a porteria. El xut va al pal, però l'argentí segueix la jugada i marca l'1 a 0. En el minut 22, l'astre argentí fa una paret amb el seu company Robert Taylor i aconsegueix el doblet que situa el 2 a 0 en el marcador. Amb aquests dos gols a l'Atlanta United, Leo Messi ja ha marcat gols a 100 equips diferents al llarg de la seva carrera com a futbolista.

També assistent

Els papers entre Messi i Taylor es van invertir en el minut 53. L'argentí filtra una passada per a Robert Tylor i aquest, amb un xut creuat, aconsegueix el 4 a 0 que ja seria el resultat definitiu.

Messi ja va acaparar els titulars de tota la premsa esportiva quan divendres passat va debutar amb el seu nou equip sortint des de la banqueta contra el Cruz Azul en el primer partit de la Leagues Cup i va marcar un gol de falta en el minut 94 que va donar el triomf a l'Inter Miami.

 

 

L'emotiu gest de Messi a la prèvia del partit

Messi ha consolat el fill de DJ Khaled, que no parava de plorar. El capità de l'Inter Miami ha notat les llàgrimes d'emoció del nen i li ha regalat un moment inoblidable.

 

L'ensurt de Messi

Quan Messi ha estat substituït un espontani ha saltat al camp per fer-se una foto amb l'argentí. El capità ha viscut l'escena amb incredulitat fins que els agents de seguretat han controlat el seguidor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut