Endrick celebrant un gol amb el Palmeiras
Endrick, silenciat?
Futbol

El tuit esborrat d'Endrick rendint-se a Messi que aixeca sospites

La jove perla brasilera, a qui es vincula amb el Reial Madrid, va fer pública la seva admiració per Messi per silenciar-la poc després

Actualitzat

La sensacional actuació de Leo Messi contra Croàcia va generar milers de missatges d'admiració a les xarxes socials. I no només de simples aficionats. Nombrosos van ser els futbolistes, exjugadors o entrenadors que van lloar el 10 argentí, sobretot arran de la jugada del tercer gol de l'"albiceleste". Un d'ells va ser Endrick, el nou jugador prodigi del futbol brasiler.

 

"Messi és absurd, és un extraterrestre", venia a dir el missatge del crac del Palmeiras, de qui es diu que ja té acordat el seu traspàs al Reial Madrid.

Potser per això o pel fet de ser brasiler --ja se sap la gran rivalitat que hi ha amb els argentins--, el jove davanter va esborrar al cap d'unes hores el seu missatge. Potser es va espantar en veure les nombroses reaccions de desaprovació, algunes en broma i d'altres en to més seriós, que es va trobar entre els comentaris, procedents majoritàriament de comptes de filiació obertament madridista.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022
Anar al contingut