Magdeburg-Barça, semifinal de la final four
Domen Makuc en una imatge d'arxiu (EFE)
Handbol

Domen Makuc reapareix per rebre el títol de lliga al Palau Blaugrana

El central eslovè rep l'alta mèdica 9 mesos després de lesionar-se greument al genoll

Redacció Esport3Actualitzat

La presència de Domen Makuc en la convocatòria és un al·licient més per a l'últim partit de la temporada al Palau. El Barça-Bada Huesca (20:30h Esport3) servirà, també, per rebre el trofeu de campions de lliga 2023-24. Una entrega que es farà just en acabar el partit.

Makuc va patir una ruptura del lligament lateral extern i del lligament encreuat anterior del genoll esquerre durant el primer partit amistós de pretemporada. Nomenat millor jugador jove europeu del curs anterior, amb la marxa de Luka Cindric, estava cridat a ser el central titular de l'equip.

Es confirmen els pitjors presagis per Domen Makuc
Domen Makuc en el moment de lesionar-se de gravetat (@FCBhandbol)

La seva absència ha propiciat el protagonisme de Petar Cikusa. El jove del planter ha tingut molts minuts de mèrit aquest curs. Makuc sumarà, segur, amb el grup i més amb la lesió recent, també greu de genoll, de l'altre central de l'equip, Pol Valera.

Feia setmanes que Makuc havia tornat als entrenaments amb dinàmica del primer equip. Reapareix en el tram decisiu de la temporada; amb dos partits pendents de lliga encara per disputar-se i dos títols més en joc: la Copa del Rei (Jerez, 31 de maig a 2 de juny) i la Final-Four de la Champions a Colònia, el 8 i 9 de juny.

 

 

Anar al contingut