Dani Olmo, jugant amb alumnes del seu campus al camp del Pla del Bonaire
Dani Olmo jugant amb alumnes del seu campus al camp del Pla del Bonaire (Canal Terrassa)
Futbol català

El Terrassa FC elimina quinze equips de futbol base

El Terrassa ha anunciat en un comunicat que la manca d'instal·lacions per fer els entrenaments ha provocat l'eliminació de quatre equips de futbol 11, vuit equips de futbol 7 i tres equips de futbol femení

Feia dies que les famílies del futbol base del Terrassa estaven capficades i finalment ha arribat la pronunciació oficial del club egarenc. Segons explica el Terrassa FC en un comunicat, la falta d'instal·lacions d'entrenament ha provocat que el club decideixi adequar l'estructura de futbol base als espais que té cedits. 

 

És una mala notícia per als nens i nenes del futbol base del club, ja que hi ha la possibilitat que gran part d'ells es quedin sense equip. A partir d'ara el Terrassa FC només disposarà de quinze equips de futbol 11, quinze equips de futbol 7 i catorze equips de futbol femení. Desapareixen quatre equips de futbol 11, vuit equips de futbol 7 i tres equips de futbol femení.

Les famílies del futbol base del Terrassa FC ja havien començat a mobilitzar-se davant la previsió que el club del Vallès retirés diversos equips per manca d'instal·lacions on disputar els partits. En concret, denuncien que "uns 300 nens i nenes es troben al carrer sense previ avís per buscar-los un altre club".

El Terrassa FC afirma que no poden continuar a les instal·lacions del Pla del Bonaire perquè "no estan en les condicions adequades" i, sobre la cerca de nous espais, des del club expliquen que no han trobat "altres instal·lacions alternatives que puguin suplir aquesta falta d'espai" ni han rebut propostes que "encaixin amb les necessitats del club i garanteixin la qualitat que volem oferir".

També manifesten que "només llogarem altres instal·lacions per a partits quan no hi hagi prou espai a l'Estadi Olímpic i per a algunes sessions d'entrenament puntuals".

Una imatge del camp del Pla del Bonaire de Terrassa, amb pegats i forats a la gespa
Una imatge del camp del Pla del Bonaire de Terrassa, amb pegats i forats a la gespa (Adrián Arroyo / Ràdio Sabadell)

A la recerca d'una solució amb el consistori

El Terrassa FC entén "el malestar de moltes famílies i part de la massa social" i explica que han estat citats per l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, per trobar una solució a aquesta situació. A hores d'ara, el club ha avançat les reunions amb les famílies i donen l'opció que tots aquells jugadors que no tinguin una plaça al Terrassa, tenen una plaça garantida al Matadepera FC.

 

Anar al contingut