Reial Madrid

El Reial Madrid disputa el seu segon partit per terres americanes contra els Galaxy de Los Angeles

El Reial Madrid disputarà aquesta matinada el seu segon partit de pretemporada per terres americanes. Després de la victòria contra l'América mexicà amb remuntada inclosa per 3-2, els homes de José Mourinho s'enfronten als Galaxy de Los Angeles al Rose Bowl de Pasadena, on s'espera la presència de més de 70.000 espectadors a les graderies. Serà un duel amb dues absències destacades, la de l'anglès David Beckham, que no es podrà enfrontar al seu exequip per culpa d'una lesió, i la del brasiler Kaká, que s'acaba d'operar del menisc. Però a la ciutat de les estrelles de Hollywood el gran protagonista tornarà ser, amb el permís de Mourinho, Cristiano Ronaldo.

Actualitzat
El Reial Madrid disputarà aquesta matinada el seu segon partit de pretemporada a terres nord-americanes contra els Galaxy de Los Angeles, l'equip amb millor marca de la MLS. Sense la presència a la gespa del lesionat Beckham, que veurà el partit des de la llotja i per tant no es podrà enfrontar amb el seu exequip, el referent dels locals serà el davanter internacional Landon Donovan.

L'ambient que es respira a Los Angeles és de gran expectació per veure a les estrelles madridistes, sobretot al Rose Bowl de Pasadena, l'escenari del partit, on s'espera un ple absolut amb més de 90.000 espectadors a les graderies, tal com va passar l'any passat quan hi va jugar el Barça.

Després de la victòria contra l'América mexicà per 3-2 en el primer amistós de la gira, Mourinho tornarà a apostar per un 4-2-3-1, ja amb la presència dels internacionals espanyols però amb el dubte de Sami Khedira. L'alemany arrossega molèsties en una ungla del peu esquerre i no se sap si podrà debutar amb la samarreta del Madrid. El tècnic portuguès tindrà l'oportunitat de veure les evolucions dels nous fitxatges, amb especial atenció al jove Sergio Canales, que s'està convertint en la gran sensació de la pretemporada madridista amb el permís de Cristiano Ronaldo i del mateix Mourinho.

Només acabar aquest partit, l'expedició blanca marxarà directament cap a l'aeroport de Los Angeles per agafar un vol de retorn cap a Madrid després de completar 11 dies de preparació a la meca del cinema mundial.
Anar al contingut