L'argentí ha fallat un penal a la primera part però ho ha esmenat amb dos gols (Reuters)

Doblet de Messi contra l'Alabès, i suma 351 gols a la Lliga

El crac blaugrana necessitava treure's l'espina clavada després del penal que li ha parat Pacheco a la primera part i ho ha fet amb un doblet

Leo Messi ha marcat dos gols en el partit contra l'Alabès que li han suposat sumar 351 gols a la Lliga. I és que el crac blaugrana necessitava treure's l'espina clavada després del penal que li ha parat Pacheco a la primera part i ho ha fet amb un gol a la represa (0-1), en el minut 56. Messi, després de rebre la pilota de Jordi Alba, connecta un xut amb l'esquerra que toca a Pina i acaba dins de la porteria de Pacheco.

El segon gol de Leo ha arribat uns minuts més tard, en el minut 66, amb una jugada de contracop del Barça. L'Alabès talla l'acció però Alexis la treu malament; Alcácer fa un cop de cap que remata Messi per fer el segon dels blaugrana (0-2).