David Silva(EFE)
Futbol

Courtois evita que l'amistós entre Bèlgica i Espanya acabi en una desfeta més contundent (0-2)

El duel de seleccionadors debutants entre Julen Lopetegui i Robert Martínez s'ha saldat totalment a favor del basc

Oriol LlachActualitzat

Duel de banquetes debutants en el partit amistós entre Bèlgica i Espanya o, el que és mateix, Robert Martínez contra Julen Lopetegui. El tècnic català ha començat amb mal peu el repte de dirigir el combinat nacional belga entre xiulets i és que la desorganització a sobre de la gespa ha servit en safata la victòria als espanyols (0-2).

Durant els primers minuts l'enfrontament ha estat força igualat, però a la mitja hora de joc, el primer gol de David Silva ha estat el detonant que ha fet créixer els de Lopetegui. Una triangulació dels atacants espanyols d'allò més embolicada a dins de l'àrea de Courtois ha acabat amb un xut del davanter canari al fons de la xarxa.

A la represa, la intensitat dels jugadors de la "roja" ha seguit incrementant, tot i ser un amistós, els de Julen Lopetegui volien demostrar al nou seleccionador que volen tenir un lloc en el seu projecte. El tècnic basc ha anat fent canvis sense que la superioritat d'Espanya minvés.

El segon gol també ha sortit de les botes de David Silva, aquesta vegada de penal, a conseqüència d'una falta que Lukaku ha comès sobre Vitolo dins de l'àrea. El gol ha forgat a la ferida, Bèlgica, que ja feia aigües, s'ha abocat al naufragi, només les intervencions de mèrit del porter Courtois han evitat que el partit acabés en una desfeta més contundent.

El mal joc dels belgues ha desesperat el públic local, l'estadi Rei Balduí s'ha posat a xiular el seu equip i fins i tot ha aplaudit David Silva, l'autor dels gols espanyols quan Lopetegui ha decidit substituir-lo.

Anar al contingut