Barça

Ansu Fati passa consulta amb un especialista a Lió

Segons informa el diari francès "L'Équipe", el jugador blaugrana ha visitat la consulta del doctor Bertrand Sonnery-Cottet al Centre Ortopèdic Santy, a Lió, abans de decidir si s'opera per tercera vegada de la lesió al menisc del genoll esquerre

Ansu Fati segueix sense fer net de la lesió al menisc del genoll esquerre i que el manté apartat dels terrenys de joc des del 9 de novembre. Després de passar dues vegades pel quiròfan, la recuperació del jove futbolista del Barça no avança i, per aquest motiu, el jugador està consultant diversos experts per decidir si es torna a operar.

Segons informa el diari francès "L'Équipe", Ansu ha passat aquest dimecres consulta al Centre Ortopèdic Santy, a Lió, amb el doctor Bertrand Sonnery-Cottet, cirurgià ortopèdic que va operar Karim Benzema i Nabil Fekir.

En aquesta visita, el doctor Bertrand li ha recomanat a Ansu que es provi dues setmanes per veure com reacciona la seva articulació per veure si suporta la càrrega de treball. En els pròxims dies, el futbolista del Barça tornarà a viatjar a Lió per decidir si es torna a operar o si segueix amb el tractament que s'està fent en l'actualitat.

A l'espera de prendre una decisió definitiva, el doctor Jordi Ardèvol ha assegurat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que "si ja no ha cicatritzat, cal operar i retirar el tros trencat de menisc". Ardèvol és optimista a curt termini, però aconsella cuidar molt el genoll per a una carrera esportiva a llarg termini.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut