Futbol

Luis Enrique: "Pedri està en la meva llista de 60 futbolistes"

Tot i que el tècnic asturià el segueix de prop, el jove davanter canari no ha entrat en la convocatòria de la selecció espanyola absoluta per als partits contra Holanda, Suïssa i Alemanya. Sí que hi són els blaugranes Ansu Fati, Sergio Busquets i Sergi Roberto

Actualitzat

Luis Enrique ha presentat una llista de continuïtat per a la finestra de novembre de partits internacionals i repeteixen els tres blaugranes que ja hi van anar en la darrera cita: Ansu Fati, Sergio Busquets i Sergi Roberto. En les últimes hores s'havia especulat amb la possibilitat que pogués entrar en la llista el jove Pedri, de només 17 anys, però finalment, el tècnic asturià no l'ha citat. Tot i això Luis Enrique compta amb Pedri de cara al futur:

"Pedri és un dels futbolistes que hi ha en la llista de 60 jugadors amb què treballo habitualment. Compto amb ell, té les portes obertes de l'absoluta."

A banda dels tres blaugranes seleccionats, quatre altres futbolistes catalans també repetiran a les ordres de Luis Enrique. Eric Garcia, Adama Traoré, Gerard Moreno i Dani Olmo segueixen convencent el seleccionador espanyol de futbol.

En aquesta finestra de novembre reservada a les seleccions, Espanya disputarà tres partits. S'estrenarà el dia 11, amb un amistós a Amsterdam, contra Holanda i, posteriorment, afrontarà dos duels de la Lliga de les Nacions, contra Suïssa (14 de novembre) i Alemanya (17 de novembre), respectivament.

Pedri, a la Sub-21

Pedri encapçala la llista de convocats per a la selecció Sub-21, que té compromisos davant les Illes Feroe i contra Israel. A la convocatòria l'acompanyen jugadors com el porter també del Barça Iñaki Peña, els jugadors de l'Espanyol Adri Pedrosa i Javi Puado o l'exblaugrana Marc Cucurella. En canvi, Riqui Puig és baixa respecte a anteriors convocatòries. 

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut