Albert Celades, gens satisfet de l'arbitratge després de la derrota per 3-0 contra el Reial Madrid (Foto: EFE)
Futbol

Albert Celades: "He vist la jugada del gol anul·lat i no ho entenc"

L'entrenador del València lamenta la mala sort que té el seu equip amb les decisions del VAR aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Una jugada que no es veu clara, una consulta al VAR i una decisió arbitral acaben, una vegada més, afavorint el Reial Madrid. Albert Celades, el tècnic del València, no entenia per què el col·legiat José María Sánchez Martínez va acabar anul·lant el gol de Rodrigo Moreno en una acció en què el seu company Maxi Gómez no intervé en la jugada. La decisió polèmica va ser als 20 minuts de joc i el gol de Rodrigo hauria suposat el 0-1 favorable al València.

No entenc aquesta decisió. He vist la jugada i no l'entenc. És una situació en què Maxi no intervé. Portem tot l'any amb situacions que no estem tenint sort amb les decisions del VAR, una més.

Ha estat un pal. No ens podem excusar en el fet que això hagi decidit el partit, però sí que és important. Contra el Madrid no tens moltes oportunitats, i les que tens, les has d'aprofitar.

I el València n'havia desaprofitat una de molt clara abans del gol anul·lat. El mateix Rodrigo Moreno havia enviat una pilota al pal de la porteria defensada per Thibaut Courtois després d'una bona jugada de contraatac conduïda per Maxi Gómez. L'equip de l'exblaugrana Albert Celades no va tenir sort, ni amb el pal ni amb el VAR.

 

 

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut