Marc Márquez liderant una cursa de la temporada passada (Reuters)
MotoGP

Així tornarà el Mundial de MotoGP a partir del 19 de juliol a Jerez

Sense públic a les grades ni al pàdoc i control mèdic dels participants en la tornada a la competició de la categoria reina del motociclisme

Xavier GuillénActualitzat

El 19 de juliol tornaran les motos, però, com en altres esports, a porta tancada. La imatge habitual del Circuit de Barcelona-Catalunya ple de gom a gom canviarà per un fantasmagòric traçat buit, sense ni un aficionat. És una de les novetats més sorprenents del nou mundial, però no l'única. Els pilots hauran de passar un doble control mèdic.

Sense personal de promoció, màrqueting i convidats, aquests embussos del pàdoc desapareixeran. El campió Marc Márquez es prepara per a un campionat curt i amb curses consecutives, algunes en un mateix circuit.

Per Marc Márquez, serà diferent i obligarà tots els pilots de la graella a improvisar, mentre que Aleix Espargaró opina que s'haurà d'estar molt atent i evitar les lesions.

Ni al podi, ni a la graella, ni a les grades, rebran l'escalfor dels seguidors, però el campionat se salvarà. Per Rossi, serà diferent, però prefereix això a una temporada, potser l'última, en blanc. Albert Arenas, líder de Moto 3 i guanyador de la primera cursa, confessa que trobarà a faltar la connexió amb el públic.

A finals d'aquest mes de juny, se sabrà si es faran les 4 curses d'Àsia i Amèrica a finals d'any, i s'acabarà de definir el calendari definitiu del 2020 després de la crisi mundial provocada per la pandèmia del coronavirus.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut