Barcelona

Una comissió independent impulsada per la Generalitat preveu debatre el mes que ve la viabilitat de la castració química

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, una comissió independent impulsada per la Generalitat preveu debatre el mes que ve la viabilitat de la castració química com a mesura de control dels agressors sexuals reincidents que han de quedar en llibertat. Tanmateix, els especialistes consideren que aquesta no és la millor solució, en contra del que proposa el president francès, Nicolas Sarkozy, per als pederastes.

Actualitzat

La castració química serà un dels aspectes que es discutiran a la comissió creada per la Conselleria de Justícia i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per afrontar la reincidència d'exreclusos condemnats per delictes molt greus.

Els experts en psiquiatria i andrologia, però, creuen que l'eliminació de l'hormona responsable dels impulsos sexuals masculins mitjançant medicaments no és una mesura generalitzable. I és que consideren que la mesura clau és millorar els dispositius de control dels delinqüents sexuals que reincideixen, amb independència que s'hagi recorregut o no a la castració química.
Envia'ns la teva opinió!

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut