Fornells de la Selva

Un conductor begut i sense carnet provoca un xoc mortal a Fornells de la Selva

El conductor havia estat implicat tres hores abans en un altre accident d'on havia fugit i havia estat denunciat perquè tenia una taxa d'alcoholèmia de 0,6%

Actualitzat

Un conductor begut i sense carnet perquè li havien retirat va provocar l'accident de trànsit de divendres en què va morir una noia de 25 anys.

L'accident va passar a les onze de la nit de divendres a la C-65, a Fornells de la Selva, prop del sector del Mas Xirgu. Un Alfa Romeo que anava en direcció a Girona va estar a punt de sortir de la via.

 

El conductor, en intentar recuperar el control del vehicle, va fer un cop de volant, va envair el carril contrari i va xocar frontalment contra un vehicle que hi circulava en l'altra direcció.

A conseqüència del xoc, va morir la conductora del segon vehicle, una noia de 25 anys, veïna de Cornellà de Terri.

Implicat en un altre accident tres hores abans

El conductor que va provocar l'accident va resultar ferit greu i el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Allà li van fer proves d'alcoholèmia en sang perquè tenia signes evidents d'haver begut.

Els mossos van comprovar que unes hores abans d'aquest xoc mortal l'home havia estat implicat en un altre accident a Llagostera i havia fugit dels llocs dels fets.

Aquest primer accident va ser més lleu, però els Mossos d'Esquadra van poder localitzar el conductor a Sant Feliu de Guíxols i li van fer la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser una taxa d'alcohol superior a 0,60 mil·lígrams per litre. La policia va denunciar el conductor per un delicte contra la seguretat viària i li va immobilitzar el vehicle.

Però la immobilització es va aixecar perquè un conegut del conductor denunciat va anar a recollir el vehicle.

Ara els Mossos d'Esquadra investiguen com és que el conductor begut i denunciat va tornar a conduir el mateix vehicle tres hores després i va provocar un segon accident, en aquesta ocasió amb un resultat mortal.

De moment, no se l'ha imputat ni detingut perquè està greu, encara ingressat a l'hospital.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut