Toni Freixa, portaveu del F. C. Barcelona.
Barça

Toni Freixa: "Tito Vilanova està guanyant totes les comparacions amb Guardiola, fins i tot en la faceta humana"

El portaveu del Barça, Toni Freixa, ha assegurat en una entrevista al programa "Al Primer Toque", d'Onda Cero, que Tito Vilanova està guanyant totes les comparacions amb Pep Guardiola, el seu predecessor a la banqueta blaugrana, "fins i tot en la faceta humana".

Actualitzat
El portaveu del Barça, Toni Freixa, ha assegurat en una entrevista al programa "Al Primer Toque" d'Onda Cero que Tito Vilanova està guanyant totes les comparacions amb Pep Guardiola, el seu predecessor a la banqueta blaugrana. "Tots teníem molt clar que l'entrenador del primer equip seria sempre Tito Vilanova, estigués al vestidor o no. Està fent una temporada impecable. En la seva presentació ell va dir que perdria totes les comparacions (amb Pep Guardiola) però jo crec que les està guanyant totes, fins i tot en la faceta humana", ha afirmat Freixa.

Freixa també ha repassat altres temes de l'actualitat blaugrana com l'estat de salut d'Éric Abidal i la seva convicció per recuperar-se. "La seva capacitat per lluitar, per recuperar-se, ha estat extraordinària. Ara ens trobem amb una situació estrictament esportiva, és un més de l'equip. És un jugador que acaba contracte, si no compleix uns requisits que li donen el dret a renovar automàticament a final de temporada, i si no es donen aquests requisits el FC Barcelona prendrà una decisió sota uns paràmetres estrictament tècnics amb independència que celebrem la qüestió personal. Serà una qüestió exclusivament tècnica. Abidal és un exemple per a la societat, sempre serà un jugador especial per al barcelonisme però cal deixar als tècnics que prenguin la seva decisió", ha comentat.

El portaveu de la junta directiva també ha donat la seva opinió sobre l'eliminatòria de semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic i considera que el Barça parteix amb l'etiqueta de favorit. "Jo personalment sí que veig el Barça com a favorit per a l'eliminatòria de Champions. El Barça no es pot permetre el luxe de no ser favorit. El que sí que admeto és que ens enfrontarem a un gran rival. El rendiment del Barcelona segueix estant a un nivell altíssim", ha conclòs.
Anar al contingut