Salgado, en una imatge d'arxiu
Salgado, en una imatge d'arxiu
Madrid

Salgado remarca que només avançarà el pagament de l'impost de societats a les grans empreses

Elena Salgado ha sortit al pas de les crítiques que ha rebut per part de les patronals espanyola i catalana després d'anunciar que el govern demanarà a les grans empreses que avancin l'impost de societats. La ministra d'Economia ha apel·lat al sentit d'estat i la responsabilitat per poder tirar endavant la proposta i ha remarcat que aquesta mesura només s'aplicarà a les grans companyies.

Actualitzat
La ministra d'Economia, Elena Salgado, ha defensat la nova proposta del govern espanyol d'avançar l'impost de societats davant de les crítiques de Foment del Treball i de la CEOE, que s'han mostrat contraris a la mesura i han assegurat que això els ofegaria encara més.

En aquest sentit, Salgado ha precisat que la mesura només s'aplicarà a les grans companyies que tinguin una xifra de negoci superior als 10 milions d'euros i ha explicat que els empresaris amb els quals ha parlat ella s'han mostrat disposats a fer l'esforç.

La vicepresidenta també ha aprofitat per demanar a tots els sectors més sentit d'estat i més responsabilitat per aconseguir fer front a la difícil situació econòmica.
Anar al contingut