Madrid

Salgado diu que la millora econòmica ja és una "percepció" i no un "discurs del govern"

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Elena Salgado, ha assegurat que la millora de la situació econòmica ja és una "percepció" i "no un discurs del govern". Salgado ha dit que diversos indicadors, com la millora de la confiança dels consumidors, demostren que la recuperació de l'economia espanyola és una realitat. En roda de premsa, la ministra d'Economia ha recordat que, com ja ha dit el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, cada cop hi ha "més constància" que "el pitjor de la crisi" està quedant enrere, tot i que queden "trimestres complicats". Salgado ha dit que es pot mirar el futur "amb confiança".

Actualitzat
Precisament Salgado ha al·ludit a la millora de l'índex de confiança dels consumidors, que ha pujat per sisè mes consecutiu, fins a nivells d'abans de la crisi. La ministra d'Economia ha subratllat que l'indicador mostra que ha augmentat la disponibilitat al consum, i que alhora s'ha produït la primera pujada en quinze mesos en la venda d'automòbils a tot l'Estat.

La vicepresidenta segona ha anunciat que a partir d'ara compareixerà tots els dijous per parlar sobre l'evolució econòmica. Salgado ha dit que informarà setmanalment els mitjans en roda de premsa després de la reunió de la Comissió Delegada d'Afers Econòmics, tal com van acordar Zapatero i els tres vicepresidents en la reunió que van mantenir fa dos dies.
Anar al contingut