En aquest casal, hi participen més de 1.000 infants al llarg de l'estiu
Aquest dimarts s'ha obert el període d'inscripcions per als casals d'estiu de Barcelona

Matí de problemes per fer tràmits com la inscripció als casals al web de l'Ajuntament de Barcelona

Una incidència amb l'operador ha afectat el sistema informàtic quatre hores aquest dimarts

RedaccióActualitzat

Pagar un tribut, demanar un permís o aconseguir inscriure un infant en un dels casals d'estiu que s'ofereixen a través de l'Ajuntament de Barcelona ha estat una tasca gairebé impossible aquest dimarts, entre les 9 i les 13 hores, si es volia fer electrònicament.

Una incidència en el sistema informàtic ha afectat prop de quatre hores el web per fer tràmits. Segons l'Ajuntament, hi ha hagut un problema amb l'operador.
 

Les inscripcions als casals, aturades

Un dels tràmits afectats per la incidència ha estat la inscripció a les activitats d'estiu i la sol·licitud de beques. El període per a totes dues coses s'ha obert a les 9 del matí d'aquest dimarts.

L'Ajuntament de Barcelona ofereix 360.268 places aquest estiu de més d'un miler d'activitats de lleure, esportives, temàtiques i familiars per a infants d'un a 17 anys. 

Sota el nom de "T'estiu molt", la campanya inclou bressol d'estiu, campaments, colònies, estades culturals fora de Catalunya, rutes, casals esportius, tallers d'arts escèniques, curosos d'anglès o activitats en família, entre d'altres. 

Les activitats començaran el 22 de juny i s'allargaran fins al 6 de setembre. 

El consistori destinarà 5,1 milions d'euros a beques per als alumnes en situació de vulnerabilitat.

 

ARXIVAT A:
Ajuntament de Barcelona
Anar al contingut