Barcelona

Mas qualifica de "barrabassada" la decisió de la Junta Electoral que obliga a retransmetre els actes dels partits pels mitjans catalans

Mas assegura que és una falta de criteri absoluta confondre la Via Lliure amb un acte electoral

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat qualifica de "barrabassada" la decisió de la Junta Electoral d'obligar a TV3 i Catalunya Ràdio a retransmetre actes dels partits que no van participar a la Via Lliure.
En una entrevista al diari "Ara", Artur Mas assegura que és una falta de criteri absoluta confondre la Via Lliure amb un acte electoral:

"És una barrabassada. Així de clar. No sé si es pot ser més explícit. Jo ho veig així. És a dir, confondre la manifestació de l'11 de setembre amb un acte de partit em sembla d'una manca de criteri total i absoluta. Perquè finalment hi ha unes entitats civils sobiranistes que convoquen la gent. Aquestes entitats són plurals. No són d'un partit. L'ANC no està adscrita a un partit, l'Òmnium tampoc, l'AMI tampoc. Llavors dius, escolta'm..."

Quan se li ha preguntat que curiosament anaven a la seva llista, el president Mas ha contestat que alguns sí, però no tots. Que algunes persones rellevants hi van, però que no s'ha de confondre amb els partits.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut